Neurocampus

Neurocampus is de grootste uitgever van hersentraining. De website Neurocampus.com is gratis en ontwikkeld in samenwerking met TNO en experts uit de zorg en de wetenschap.

Met Neurocampus kunt u uw hersenen trainen op niveau 1, 2 en 3. Hoe hoger het niveau, hoe uitdagender de breinbrekers zijn. Surf naar www.neurocampus.com. Daar wachten u ruim 450 hersenkrakers. Veel breinplezier!

Actie: Als “student” van Neurocampus kunt u de Brada 2050 bestellen met een korting van € 60,- periode van 31 mei t/m 28 juni op=op

Klik hier voor uitleg gebruik kortingscode

 
 
    Ariadne at home:

Genieten van wonen, genieten van thuis!
Met een abonnement op at Home krijg je iedere maand het mooiste sfeerwoonblad van Nederland thuisgestuurd. Met at Home blijf je niet alleen op de hoogte van woonnieuws en trends, maar lees en zie je vooral hoe je van je huis een warm, persoonlijk en gastvrij thuis maakt.

Elke maand in ariadne at Home: Een mix van de mooiste woonstijlen Ideeën om je huis een mooi en persoonlijk thuis te maken
Binnenkijken in mooie en inspirerende huizen
Profiteer van één van de voordelige aanbiedingen en neem een ariadne at Home abonnement!

Actie: Als lezer van ariadne at Home kunt u de de Brada 4400 wit bestellen met
een korting van € 150,-
Periode 10 juni t/m 17 juli 2011 op=op

Klik hier voor uitleg gebruik kortingscode

 
 
   

Genieten:

Genieten! voorjaar 2011

De zon, een wijntje op een terras, vrolijke kleuren, zonder jas de deur uit en nog veel meer. Dat is de lente. En dat is Genieten! Zin om de heerlijke frisse voorjaarslucht op te snuiven en de bloemen te zien bloeien. Genieten! van het leven. Om extra inspiratie op te doen is er het magazine Genieten! Met interessante mensen, mooi wonen, leuk om te ontdekken, fantastisch om te ervaren en nog veel meer.

Actie: Als lezer van Genieten kunt u de Brada 7300 zwart  bestellen met een korting van
€ 200,- korting en de 7300 rvs met een korting van € 150,-
Periode 1 juni t/m 31 augustus 2011 op=op

Klik hier voor uitleg gebruik kortingscode

 
 
   

Veronica radio:

Elke vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur hoor je bij 'Goud van Oud' het spel 'Raad Waar Die Staat'. Dj Bart van Leeuwen stuurt John Molenaar het land in en aan de hand van negen aanwijzingen is het aan de luisteraars om te raden waar hij staat. De eerste beller met het juiste antwoord gaat er vandoor met de prijs. Vervolgens wordt de locatie bekendgemaakt en wint de eerste luisteraar die zich daar meldt ook nog eens die prijs.

De komende weken maak je bij 'Raad Waar Die Staat' kans op een exclusieve Brada 4300 buitenkeuken. Luister daarom op vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur naar 'Goud van Oud' op Radio Veronica!

Periode 30 mei t/m 10 juni 2011