Brada Grills International


Brada Grills International BV is opgestart in 2006 en in het eerste jaar met 3 gasbarbecues op de markt gekomen. Dit breidde zich de afgelopen jaren succesvol uit in een totaal assortiment van 24 exclusieve buitenkeukens in 2013. Zo zit er voor iedereen wel een passende Brada Grill tussen.

   

Brada Buitenkeukens

Brada is letterlijk afgeleid van het zuidafrikaanse "Braad"en Brada-en" sinds eeuwen het woord voor buiten lekker en gezond een maaltijd bereiden. 

  Brada Grills
 
   

Kwaliteit 

De Brada grill kenmerkt zich door een uniek design gebaseerd op de trend van nu en de beste kwaliteit-prijs verhouding. Voor elke consument kan Brada een passende barbeque bieden van een degelijk model tot een zeer uitgebreide buitenkeuken compleet met spoelbak. Alle buitenkeukens hebben gemeen dat ze vervaardigd zijn van hoogwaardig RVS en voorzien van RVS branders met warmteverdelers voor gezond koken, bakken en grillen.

  Brada Grills
 
   

Service  

De service staat bij Brada centraal. Dit houdt in dat Brada service vragen van dealers, maar ook van de consument elk afzonderlijk en uiterst serieus zal behandelen. Bij elke barbeque is een service flyer in de doos verpakt, waarbij de consument zich kan aanmelden voor 2 jaar garantie en zich te allen tijde kan richten tot Brada voor vragen. 

  Brada Grills
 
   

Brada Touch

Ook is de Brada Touch lijn in 2008 op de markt geintroduceerd. Een complete accessoire lijn in hoogwaardig RVS. Alle voorzien van extra lange handgrepen, zodat de handen worden beschermd tegen de hitte. De accessoire lijn bestaat uit handig bbq gereedschap, maar ook is er voor elke barbecue een passende bakplaat en beschermhoes. En om nog iets aan de toch al gezellige barbecue sfeer toe te voegen heeft Brada een prachtige tuinfakkels.

  Brada Grills
 

 

New Retail Company B.V.
Innovatieweg 18
7007 CD Doetinchem

Kvk: 09054320
BTW: NL006709308B01

Telefoon: 026-8454658       

E-mail: support@bradagrills.nl