Meer informatie over

Barbecue accessoires

Brada barbecue Accessoires
Brada barbecue accessoires bestaan uit een uitgebreide Brada Touch lijn. De Brada accessoires voor uw bbq zijn alle vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal. Hier vind u alles wat u nodig heeft om uw barbeque uit te breiden, bijvoorbeeld met een Brada afdekhoes, een draaispit of een luxe RVS Brada grillklem.


Brada barbecue gereedschap

Brada barbecue gereedschap bestaat uit een uitgebreide Brada Touch lijn. Van complete grill set tot een insmeerkwast en digitale thermometer. Deze Brada accessoires zijn alle vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal. Ze zijn voorzien van extra lange handgrepen zodat uw handen niet te heet kunnen worden. Brada Touch gereedschap is een onmisbaar accessoire voor een echte barbecue liefhebber.


Brada Draaispit, een mooie uitbreiding voor uw Brada bbq

De Brada 3550 en Brada 4050 bbq 's zijn uit te breiden met een mooie RVS Brada draaispit. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een heerlijke rollade bereiden


Brada beschermhoes, vergroot de levensduur van uw barbeque

De Brada Beschermhoezen voor de gas bbq beschermen uw barbeque tegen weer en wind. Hierdoor kan vuil niet bij uw barbecue komen, waardoor u niet telkens hoeft schoon te maken voordat u buiten gaat koken. De levensduur van uw buitenkeuken wordt hiermee verlengt.


Brada Bakplaat voor uw barbecue

De Brada bakplaten zijn voor ieder Brada model beschikbaar. Ideaal voor gerechten die door roosters kunnen vallen. De Brada bakplaten zijn gemaakt van gietijzer.


Brada rooster

De Brada roosters zijn verkrijgbaar in hoogwaardig rvs. handig wanneer uw rooster aan vervanging toe is.

Er komen geen producten overeen met de selectie.